Elbers Coffee & Service Elbers Coffee & Service

Elbers Coffee & Service

Voor een heerlijk kopje koffie !

Elbers Coffee & Service

Voor een heerlijk kopje koffie !

Automaatkeuze

Wilt u als organisatie meerdere mensen, op verschillende momenten van de dag, voorzien van een lekker kopje koffie of beker heerlijke chocolade? Dan is de aanschaf van een koffieautomaat te verkiezen boven het handmatig zetten van koffie. U bespaart daarbij veel tijd en het is economischer. Het handmatig zetten van koffie vergt veel tijd en er gaat veel koffie verloren, want oude koffie verliest zijn lekkere smaak. De koffie wordt bitter. Hier biedt een koffieautomaat uitkomst.

Er zijn verschillende soorten koffieautomaten op de markt, maar welke moet je kiezen? Vriesdroog-, diepvries-, freshbrew- of een bonenmachine?

We zetten de mogelijkheden, met de voor- en nadelen, even voor u op een rij:

Vriesdroogkoffie
Deze koffie is uitermate geschikt voor organisaties die niet te veel tijd willen besteden aan een koffieautomaat. De koffie is via een speciaal procedé geproduceerd en ziet uit als een grote luchtige korrel. Deze korrels lossen op in heet water.

Diepvrieskoffie
Het woord zegt het al, diepvrieskoffie, voor deze variant heeft u een diepvriezer nodig. En, vergeet niet op tijd een nieuw pak uit de diepvriezer te halen om deze te laten ontdooien, anders heeft u geen koffie. Een nadeel aan deze vorm van koffie is dat ze beperkt houdbaar is.

Freshbrew koffie
Met freshbrew koffie heeft u altijd een lekker kopje koffie, die doet denken aan handmatig gezette koffie. U maakt immers gebruik van een koffiefilter en gemalen koffie. Dit houdt in dat u wel afval hebt, maar dit wordt automatisch opgevangen in een afvalbak.

Bonenkoffie
Bij bonenkoffie wordt voor ieder kopje koffie eerst de bonen gemalen en daarna wordt er een heerlijk kopje koffie gezet. Echter, bij een bonenautomaat wordt geadviseert een onderhoudscontract af te sluiten. Een bonenautomaat vergt meer onderhoud en geeft meer afval. Bovendien kan het zeefje verstopt raken, dat dan speciaal schoongemaakt moet worden. Meestal moet hiervoor de leverancier ingeschakeld worden.

Dit waren de vier keuzemogelijkheden voor het kiezen van de juiste koffieautomaat, maar neem ook de prijs van de koffie in overweging! Soms worden er leuke, goedkope koffieautomaten aangeboden, maar moet u hiervoor speciale patronen of kokers aanschaffen, waardoor de koffie in verhouding erg duur is. Een koffieautomaat is, in principe, een éénmalige aanschaf, maar de rekening van de koffie komt iedere keer terug.

U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Wij zijn u graag van dienst.

Onze service

Automaten

Duurzaamheid

Nieuws & Acties

Er is nog geen nieuws.