Filteren

type

  • [ 9 ]
  • [ 5 ]
  • [ 5 ]

Koffiemachines

Machines

ProductenAnimo Optifresh 2 touch 3 Kleuren Verkrijgbaar

Animo Optifresh 2 touch 3 Kleuren Verkrijgbaar

De Optifresh Touch van Animo is een eenvoudig te bedienen. De Optifresh kan overal worden gebruikt en is de perfecte koffiemachine voor onder andere kantoren, hotels, restaurants, ziekenhuizen en sportverenigingen. Technische Specificaties: Afmetingen (b x d x h):
Animo OptiFresh Bean 3 Touch

Animo OptiFresh Bean 3 Touch

Omschrijving Koffie is er in vele smaken, maar welke variant je ook kiest, koffie geeft je energie. Puur zwart, schuimende cappuccino of latte macchiato. De OptiFresh Bean Touch 3 van Animo heeft het allemaal. Hij is modern maar zet authentiek lekkere koffie.
Animo OptiFresh Bean 2 Touch

Animo OptiFresh Bean 2 Touch

Versgemalen filterkoffie met één druk op de knop. De OptiFresh Bean zet lekkere versgemalen filterkoffie die vol van smaak is en op de perfecte temperatuur. Via het intuïtieve touchscreen is de OptiFresh eenvoudig te bedienen en kan je kiezen uit verschillende koffievaria...
Animo OptiFresh Bean 1 Touch

Animo OptiFresh Bean 1 Touch

Versgemalen filterkoffie met één druk op de knop. De OptiFresh Bean zet lekkere versgemalen filterkoffie die vol van smaak is en op de perfecte temperatuur. Via het intuïtieve touchscreen is de OptiFresh eenvoudig te bedienen en kan praktisch overal worden geplaatst. De
Rheavendors Doppio & Cup E Pro

Rheavendors Doppio & Cup E Pro

Alles is mogelijk met de Rheavendors Doppio & Cup E van Koffie Holland. Standaard is deze koffiemachine voorzien van een automatische bekerdispenser, maar ook met een sensor die herkent wanneer er een kopje, beker of glas is geplaatst.
Rheavendors Xs Grande Pro Vho

Rheavendors Xs Grande Pro Vho

Krachtige espresso, romige cappuccino, wiener melange of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffiebonen. Die creëer je met de Rheavendors Xs Grande Pro Vho van Koffie Holland. Hij maalt de bonen en zet authentieke espresso.
Rheavendors Xs Grande E Pro

Rheavendors Xs Grande E Pro

Volmaakte cappuccino, latte macchiato, krachtige espresso of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffiebonen uit de perfecte koffiemachine. Die creëer je met de Rheavendors Xs Grande E Pro van Koffie Holland.
Rheavendors Ec Pro

Rheavendors Ec Pro

De perfecte koffiemachine voor een krachtige espresso, romige cappuccino, chocolademelk of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffie. Die creëer je met de Rheavendors Ec Pro van Koffie Holland.
Animo OptiBean 2 NG

Animo OptiBean 2 NG

Krachtige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffie. Die creëer je met de Animo OptiBean van Koffie Holland. Hij maalt de bonen en zet authentieke espresso.
//

Onze service

Automaten

Duurzaamheid