Filteren

type

  • [ 5 ]

Freshbrew

ProductenAnimo Optifresh 2 touch 3 Kleuren Verkrijgbaar

Animo Optifresh 2 touch 3 Kleuren Verkrijgbaar

De Optifresh Touch van Animo is een eenvoudig te bedienen. De Optifresh kan overal worden gebruikt en is de perfecte koffiemachine voor onder andere kantoren, hotels, restaurants, ziekenhuizen en sportverenigingen. Technische Specificaties: Afmetingen (b x d x h):
Animo OptiFresh 4 NG

Animo OptiFresh 4 NG

Soms neem je uitgebreid de tijd voor een kop koffie, soms ga je snel weer aan de slag. Dat kan prima, want met de Animo OptiFresh 4 NG van Koffie Holland geniet je altijd binnen enkele seconden van heerlijke koffie en natuurlijk heet water voor thee, en instant dranken zo...
Animo OptiFresh 3 NG

Animo OptiFresh 3 NG

Soms neem je uitgebreid de tijd voor een kop koffie, soms ga je snel weer aan de slag. Dat kan prima, want met de Animo OptiFresh 3 NG van Koffie Holland geniet je altijd binnen enkele seconden van heerlijke koffie en natuurlijk heet water voor thee, en instant dranken zo...
Animo OptiFresh 2 NG

Animo OptiFresh 2 NG

Met de freshbrew koffiemachine Animo OptiFresh 2 NG van Koffie Holland geniet je altijd binnen enkele seconden van heerlijke koffie en natuurlijk heet water voor thee, en instant dranken zoals chocolademelk of cappuccino. Hoe druk je ook bent, waar je ook bent.
Animo OptiFresh 1 NG

Animo OptiFresh 1 NG

Soms neem je uitgebreid de tijd voor een kop koffie, soms ga je snel weer aan de slag. Dat kan prima, want met de Animo OptiFresh 1 NG koffiemachine van Koffie Holland geniet je altijd binnen enkele seconden van heerlijke koffie. Hoe druk je ook bent, waar je ook bent.
//

Onze service

Automaten

Duurzaamheid