ElberscoffeeElberskoffie


Privacy statement

 • ELBERS Coffee & Service

  Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u op onze website bent, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

  Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van ELBERS Coffee & Service. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren. ELBERS Coffee & Service respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

  Gebruik van onze diensten

  Wanneer u het contact formulier invult, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om uw vraag of vragen te beantwoorden. De gegevens worden niet online opgeslagen of aan een derde partij verstrekt. Wanneer u het bestel formulier invult, vragen we u om persoonlijkegegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om uw bestelling te kunnen versturen of af te leveren. De gegevens worden niet online opgeslagen of aan een derde partij verstrekt.

  Communicatie

  Wanneer u een e-mail, contact formulier of bestel formulier naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Zodra de opdracht is afgehandeld word u mail verwijderd uit ons mail systeem.

  Cookies

  Wij maken geen gebruik van cookies op deze site.

  Doeleinden

  We verzamelen deze gegevens om uw vraag/vragen te beantwoorden of uw bestelling te kunnen leveren.

  Derden

  De informatie wordt niet met derden gedeeld.

  Veranderingen

  Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

  Vragen en feedback

  We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen d.m.v ons contact formulier. Contact formulier